Om KARSTENS MULTIBYG ApS

Karstens Multibyg ApS - Alt hvad du behøver for at bygge nyt
Karstens Multibyg ApS
– Søger du dygtige håndværkere til en renoveringsopgave?

Søger du dygtige håndværkere til en renoveringsopgave? Hos Multibyg får du hele striben af kompetencer – fra støbning af grunden til sidste malerstrøg på badeværelset!
Udover totalentrepriser i forbindelse med tilbygninger og ombygning, påtager vi os alle forefaldende tømrer- og mureropgaver, samt gravearbejde. Vi koordinerer med faste samarbejdspartnere i alle de håndværksfag, der er brug for til løsning af din opgave. Så behøver du kun at forholde dig til én person.
Med base i Ringsted dækker vi geografisk hele Sjælland. Vores kunder er primært private boligejere, men du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har en opgave, du skal have løst.
Fleksible og servicemindede
Hos Karstens Multibyg får vi ros af vores kunder for at være fleksible og servicemindede. Vi lægger vægt på den personlige kontakt og kommer altid gerne på besøg, når du henvender dig om en mulig opgave. Altid på dine præmisser, og når det passer dig. Så kan vi få en god indledende snak om, hvad du godt kunne tænke dig, og hvordan opgaven bedst gribes an.
Når vi giver et tilbud, tager vi højde for det hele, så du kan regne med, at prisen holder. Det giver vores kunder en god tryghed for, at projektet når i mål inden for de afsatte økonomiske rammer. Vi er derudover fleksible og lytter til dine ønsker og behov, hvis der skulle opstå ændringer undervejs i projektet.

Bliv ringet op
pilen

Få et uforpligtende tilbud i dag

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

  Eller ring til os nu

  Vi står klar til at give dig et godt og 100% uforpligtende tilbud på din opgave - ring i dag!

  Anbefalinger

  "Tag / skostens opgave
  Alle aftaler overholdt ( Tidsramme , opgave løsning , Pris ) Bare ok . Tommel op 🙂"

  Bent Iversen

  "Nye vinduer og ny hoveddør
  Vi har fået nye vinduer og en ny hoveddør i vores hus. Karstens Multibyg har udført et flot stykke håndværk. Udskiftningen af vinduer og dør foregik hurtigt og uproblematisk. Vi har hele vejen igennem processen følt os trygge og fået god vejledning af Karstens Multibyg. Vi vil helt sikkert bruge Karstens Multibyg næste gang, vi skal have lavet noget på huset."

  Sidsel Søbjerg

  "Nyt bryggers
  Da vores fyrrum skulle omdannes til et egentligt bryggers, og der i samme omgang skulle etableres gennemgang til værelser i tidligere garage, valgte vi Karstens Multibyg. Hele vejen igennem processen har der været god dialog, og løbende tilpasning af projektet, så løsningen i dag er den bedst tænkelige for os. Selv om nogle delopgaver viste sig mere besværlige end først antaget blev hele projektet økonomisk holdt inden for rammen af det oprindelige tilbud, og vi har følt os godt vejledt og hørt i hele processen.."

  Thomas Lyng Poulsen

  Ring 26 82 10 81