Tømrer

KARSTENS MULTIBYG ApS alt hvad du behøver for at bygge nyt

Karstens Multibyg laver alle opgaver inden for tømrerfaget. Vi sætter dit nye køkken op, udskifter døre og vinduer, sætter vægge og lofter op, og hjælper med at lægge det nye tag. Vi bygger skure og carporte og træterrasser. Vi påtager os alt fra den store forkromede totalentreprise til mindre reparationer og småopgaver. Kort sagt – alt i tømreropgaver!

Kontakt os i dag med din opgave

Hvis du har en opgave, der drejer sig om tømrerarbejde, er du meget velkommen til at kontakte os via kontaktformularen her på siden eller ved at give os et kald på 26821081

Bliv ringet op
pilen

Få et uforpligtende tilbud i dag

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

  Eller ring til os nu

  Vi står klar til at give dig et godt og 100% uforpligtende tilbud på din opgave - ring i dag!

  Anbefalinger

  "Tag / skostens opgave
  Alle aftaler overholdt ( Tidsramme , opgave løsning , Pris ) Bare ok . Tommel op 🙂"

  Bent Iversen

  "Nye vinduer og ny hoveddør
  Vi har fået nye vinduer og en ny hoveddør i vores hus. Karstens Multibyg har udført et flot stykke håndværk. Udskiftningen af vinduer og dør foregik hurtigt og uproblematisk. Vi har hele vejen igennem processen følt os trygge og fået god vejledning af Karstens Multibyg. Vi vil helt sikkert bruge Karstens Multibyg næste gang, vi skal have lavet noget på huset."

  Sidsel Søbjerg

  "Nyt bryggers
  Da vores fyrrum skulle omdannes til et egentligt bryggers, og der i samme omgang skulle etableres gennemgang til værelser i tidligere garage, valgte vi Karstens Multibyg. Hele vejen igennem processen har der været god dialog, og løbende tilpasning af projektet, så løsningen i dag er den bedst tænkelige for os. Selv om nogle delopgaver viste sig mere besværlige end først antaget blev hele projektet økonomisk holdt inden for rammen af det oprindelige tilbud, og vi har følt os godt vejledt og hørt i hele processen.."

  Thomas Lyng Poulsen

  Ring 26 82 10 81